Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

Преди сервиране нарежете печеното свинско.
Свинският джолан с кисело зеле е готов....

От време на време го поливайте с бульон, за да остане сочно.
Печеният свински джолан с коричка е готов....

Прехвърлете продуктите в подходяща тава и запечете за кратко, за да хване хрупкава коричка вашият шпикован свински джолан.
Бон Апети!...

Захлупва се и джоланът в гювеч поставя в студена фурна.
Богатият свински джолан в гювеч се пече се 3-3.5 часа на 200 градуса....

След това избирам средна правоъгълна тавичка, поставям джолана (без кожа) - за предпочитане цял с кост....

Свинският джолан се сервира заедно с картофения чипс и резенчета от лайма....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
54
40
30
22
10
Дай твоята оценка: