Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвя Телешки Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Сготвя Телешки Джолан

Как да Сготвя Телешки Джолан

Прегледай всички 22 авторски предложения относно как да сготвя телешки джолан в Gotvach.bg.
Телешки джолан в гювечТелешки джолан в гювечДжоланът се измива много добре и се слага да ври за 90 минути. По време на варенето се маха пяната. След това се изважда и се слага в гювеч....
Телешки джолан в гърнеТелешки джолан в гърне
Нарежете джолана на парчета и ги сложете в подходящ глинен съд. Отгоре сложете едро нарязаните моркови и целина....
Телешки джолан с пилафТелешки джолан с пилаф
Поднасяме сочния телешки джолан върху канапе от пилаф....
Телешки Джолан с ДюлиТелешки Джолан с Дюли
Месото трябва да се разпредели да има за всеки от семейството, ако смятате, че ще ви е малко, може да купите и 2 джолана....
Телешки джолан в сосТелешки джолан в сос
2
Разбъркайте соса и сервирайте печеното телешко с предпочитана от вас гарнитура! Телешкият джолан в сос е много вкусен....
Печен телешки джолан в гърнеПечен телешки джолан в гърне
Насичаме джолана на парчета и го слагаме на дъното на гърне....
Телешки джолан в глинена тенджераТелешки джолан в глинена тенджера
Режете парчетата джолан и накисвате за 3-4 ч. в студена вода....
Телешки джолан с бяло виноТелешки джолан с бяло вино
Нарязваме телешкия джолан, овалваме парчетата в брашно и запържваме в сгорещеното масло. Прибавяме лука и чесъна, почистени и нарязани....
Супа от телешки джолан с кореноплодниСупа от телешки джолан с кореноплодни
Насладете се на вашата супа от телешки джолан с кореноплодни!...
Чорба от телешки джолан и печуркиЧорба от телешки джолан и печурки
2
Насеченият предварително джолан се слага да ври в подсолена вода до поомекване на месото, след което прибавяме ситно нарязаните печурки и праз....
Телешки джолан с моркови и чесънТелешки джолан с моркови и чесън
Телешкият джолан с моркови и чесън е готов....
Супа с телешки джолан и зеленчуциСупа с телешки джолан и зеленчуци
Когато омекне, изваждаме и отделяме месото от джолана, нарязваме и връщаме в бульона....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: