Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как да Сготвим Телешко Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Ако не ви достигне, можете само с топла вода да разреждате. Така сготвената яхния се поднася с настърган кашкавал....

1

Когато омекне оризът, прибавете месото, отцедените зеленчуци и малко от бульона.
Ястието се сервира с настърган кашкавал и магданоз....

Нарежете на кубчета телешкото месо и го оваляйте хубаво с мащерката, розмарин, черен пипер, зехтин, натрошените дафинови листа и бренди....

Размиваме в малко вода брашното и го добавяме към лучената яхния с телешко месо.
Готовата яхния поръсваме със ситно нарязан магданоз....

Добавят се картофите, които са нарязани на едро и се добавя вода или бульона от вареното телешко....

Телешкото рагу (и кости) е винаги предпочитано пред чистото телешко месо от мен за готвене на разни гозби....

2

Свареният ориз се слага в средата на чинията.
Отгоре се слага от яхнията и се поръсва с магданоз....

Сместа се разделя на 6-8 равни части и всяка от тях се поставя върху филията от телешко месо....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: