Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

1

Задушаваме гювеча с телешко 2-3 часа във фурната.
Горнооряховското гърне с телешки джолан е готово....

Сварявате джолана в подсолена вода, изваждате го от бульона и го обезкостявате. Нарязвате месото на малки хапки....

Вадим гъбите и слагаме нарязания на ситно джолан да се изпържи. Заедно с него можем да сложим лук, чушки, моркови, домат....

Джоланът в патладжан е много вкусно ястие.
Ако сте на пости по подобен начин можете да си приготвите и една постна имамбаялдъ....

Глинените съдове се слагат в студена фурна, за да загреят постепенно.
Джоланът в гювеч е много вкусен....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: