Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Свински Джолан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

Сваряват се джоланите. Изваждат се от бульона и се обезкостяват. Връща се месото обратно.
Слагат се картофите, лукът, след това оризът....

7

Опитайте се да намерите зърната бахар и дафиновия лист и ги махнете преди поднасяне.
Свинският джолан с бира е много вкусен....

2

Който иска, използва свинските джолани за мезе, нарязани на шайби, а който иска - нарязан джоланът се слага в купичка и се залива със соса за вкусна...

Печените свински джолани се поднасят обилно залети със сос и гарнитура пържени картофи....
Рейтинг
4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: