Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Готви Свински Далак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Свински Далак

Как се Готви Свински Далак

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за как се готви свински далак в Gotvach.bg.
Свински далак с оризСвински далак с оризДалакът се измива добре и се отрязва в единия край така, че да може да се сложи плънката....
Свински далак с каймаСвински далак с кайма
Нарежете всеки далак на три парчета. На всяко парче правим разрез с нож да се получи "джоб"....
Печен свински далак с празПечен свински далак с праз
Поднасяме мезето печен свински далак с праз с чаша червено вино е резен лимон....
Пълнен свински далак с кисело зелеПълнен свински далак с кисело зеле
Нарязваме на филии бекона и сланината и ги усукваме около далака, така че да се покрие целия....
Свински далак с лук и виноСвински далак с лук и вино
Най-накрая, малко преди готовност, ястието се поръсва със сол. Готви се, докато се поизпари виното....
Пълнен свински далак на скараПълнен свински далак на скара
С нож направете отвор в далака по дължина, да стане като чорапче, овкусете със сол и черен пипер....
Пълнен свински далакПълнен свински далак
Плънката се разбърква и се готви, докато оризът поеме водата. Накрая се прибавят счуканите орехи....
Пържен свински далакПържен свински далак
1
Свинският далак се снема от котлона, поръсва се с накълцан магданоз и се поднася....
Пълнен телешки далак с каймаПълнен телешки далак с кайма
Телешки далак се прорязва леко в единия край, ножът се промушва внимателно до другия край, като внимавате да не направите дупки в страните....
Пържен Телешки Далак с подправкиПържен Телешки Далак с подправки
Телешкият далак се слага в тенджера с малко вода и щипка сол на средно умерен огън. След около един час извадете далака от бульона....
Свински далак със зеленчуци и бяло виноСвински далак със зеленчуци и бяло вино
Свинският далак със зеленчуци и бяло вино е много вкусен....
Пържен телешки далакПържен телешки далак
Пърженият телешки далак е готов....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 5
50
43
31
21
10
Дай твоята оценка: