Gotvach.bg»Избрани Колекции»Свински Далак
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Далакът се измива добре и се отрязва в единия край така, че да може да се сложи плънката....

Поднасяме мезето печен свински далак с праз с чаша червено вино е резен лимон....

Далаците се измиват добре и нарязват на средно големи парчета. Слагат се в тиган със сгорещено олио да се пържат.
След това се прибавя нарязаният...

Ако зелето идва в повече за плънката го добавяме в тавата около далака....

С нож направете отвор в далака по дължина, да стане като чорапче, овкусете със сол и черен пипер....

Далаците се измиват и с помощта на остър нож се разрязват надлъжно, но не докрай, а така че да се образува нещо като джоб. Леко се издълбават отвътре...

1

Телешкият далак се слага в тенджера с малко вода и щипка сол на средно умерен огън. След около един час извадете далака от бульона....

Така нарязваме черния дроб и далака. В тава поставяме нарязаните вече дреболии....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
51
43
32
21
10
Дай твоята оценка: