Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


От каймата с ориз направете малки кюфтета и ги сложете към селската яхния....

Слагаме на котлона и като заври, оставяме да се вари 5 минути и прибавяме, кюфтенцатата от кайма (ако каймата е по-мека и не можем да оформим кюфтенца...

1

2

2

През това време обелвате и почиствате картофите, режете ги на парчета и ги слагате в тенджерата с бульона....

Картофите се обелват и нарязват на парчета, лукът се реже на ситно.
В загрято олио в тенджерка задушваме лук и картофи за кратко....

След като и кюфтета са поврели малко с нашата яхния, си правим запръжка с олио, червения пипер, брашното и доматите (като внимаваме да не прегори...

Оформете кюфтета от каймата и ги пускайте във врящата яхния. При нужда долейте още малко бульон....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
55
42
31
21
10
Дай твоята оценка: