Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Най-полезният сок е този, който се приготвя, смилайки целият цитрус, а не само изстисквайки го.
За целта единствено е нужно да разполагате с подходящ...

Мармаладът се сипва горещ в буркани и се запечатват. Или както в моя случай- директно в тава, охлаждаме в хладилник и консумирате когато стегне....

Добавете захарта и бъркайте, докато мармаладът се сгъсти.
Готовият мармалад от киви разсипете в бурканчета. Оставете да изстине така....

Добре почистените и измити боровинки се заливат с 3 л. вода. Варят се докато омекнат. Правят се на каша, към която се добавя захарта. Бъркаме непрекъснато...

3

1

5
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
50
45
31
20
10
Дай твоята оценка: