Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кростата с мармалад от сини сливи и конфитюр от дюлиСлед изпичането прехвърлете кростатата с мармалад от сини сливи и конфитюр от дюли на решетка и поръсете по краищата с пудра захар....
2
ПайНатурален сок от мандарини и портокали
Най-полезният сок е този, който се приготвя, смилайки целият цитрус, а не само изстисквайки го.
За целта единствено е нужно да разполагате с подходящ...
Шипков мармалад с ябълки
Мармаладът се сипва горещ в буркани и се запечатват. Или както в моя случай- директно в тава, охлаждаме в хладилник и консумирате когато стегне....
Мармалад от мушмули
Избират се меки мушмули, които се сваряват на тих огън за около 10 минути. След това се прецеждат през гевгир.
Омекналите плодове се заливат с...
Мармалад от касис
Насипете изстиналия мармалад в малки затоплени буркани. На следващия ден завържете с целофан и прибере на хладно и тъмно....
Мармалад от моркови
Разсипете в бурканчета готовия мармалад и съхранявайте в хладилника.
Мармаладът от моркови е много вкусен....
Мармалад от арония
Водата се загрява до кипване и се добавя захарта. Котлонът се намалява на минимум и се вари захарен сироп, докато започне леко да се сгъстява....
Мармалад от киви
Добавете захарта и бъркайте, докато мармаладът се сгъсти.
Готовият мармалад от киви разсипете в бурканчета. Оставете да изстине така....
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
50
45
31
20
10
Дай твоята оценка: