Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Солен Кекс с Грис

Солен Кекс с Грис

Прегледай всички 24 избрани предложения за солен кекс с грис в Gotvach.bg.
Бабин златист кекс с грисБабин златист кекс с грисПостепенно добавяме и царевичното брашно или грис. Прибавяме солта и олиото. Разбиваме хубаво....
Кекс с ябълки и грисКекс с ябълки и грис
2
Разбийте яйцата със захарта до побеляване. Добавете последователно при непрекъснато разбъркване гриса, олиото, прясното мляко, канелата, настърганата...
Кекс-баклава с орехи и грисКекс-баклава с орехи и грис
Изключете миксера, добавете млякото, олиото, смлените орехи, брашното, смесено с бакпулвера, пшеничния грис и разбъркайте с шпатула....
Кекс с грис, извара и стафидиКекс с грис, извара и стафиди
После го обръщаме в табла или друг съд, поръсваме с пудра захар и сме готови да се насладим на прекрасния кекс с грис, извара и стафиди....
Кекс с тиква, орехи и грисКекс с тиква, орехи и грис
1
Кексът с тиква, орехи и грис е готов....
Кекс с извара, грис и шарени пръчициКекс с извара, грис и шарени пръчици
Накрая поръсваме кекса с извара, грис и шарени пръчици с пудра захар....
Солен кексСолен кекс
6
Маслото се разбива много добре и към него 1 по 1 се прибавят яйцата. Добавяме пресятото брашно и бакпулвера. Кашкавалът се настъргва, а шунката...
Плодов грисПлодов грис
Компотът се слага да заври и след това се прибавя грисът. Бърка се бързо до сгъстяване. В купичка се слага бисквитка и отгоре се залива с гриса...
Грис халваГрис халва
8
Важно е да използвате пшеничен, а не царевичен грис!...
Грис кексчетаГрис кексчета
Разбърквайки с телена бъркалка, сгъстяваме с типово брашно (може да го заменим с пълнозърнесто) до получаване на гъста смес за кекс - нужно е 1 ч.ч...
Грис хайверГрис хайвер
1
Прибавяме разтопеното масло и нарязания лук към вече сварения грис и подправяме на вкус....
Грис фламериГрис фламери
Нарежете плодовете и ги залейте с рома. Ако използвате компот, отцедете плодовете добре. Карамелизирайте захарта и излейте топлото мляко. Бъркайте...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 9
51
47
30
21
10
Дай твоята оценка: