Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Соленки с Мас и Амонячна Сода

Соленки с Мас и Амонячна Сода

Открий всички 24 авторски предложения за соленки с мас и амонячна сода в Gotvach.bg.
Великденски сладки с амонячна содаВеликденски сладки с амонячна содаМамините великденски сладки с амонячна сода се пекат в предварително загрята фурна на 180 градуса до леко порозовяване. Да ви е сладко!...
Печени донътс с амонячна содаПечени донътс с амонячна сода
В купа разбиваме яйцето, захарта, киселото мляко, амонячната сода, маслото и ванилията. Добавяме по малко брашно и омесваме меко тесто....
Хрупкави соленки с мас и сиренеХрупкави соленки с мас и сирене
Прибират се за 5 минути във фризера и после соленките се пекат на 190 градуса около 15 минути. Хрупкавите соленки с мас и сирене са готови....
Соленки със извара и свинска масСоленки със извара и свинска мас
Нареждат соленките със извара и свинска мас се в тава на разстояние 1 пръст и се пекат на 200°C до златисто....
Соленки с мас и прясно млякоСоленки с мас и прясно мляко
Може да вземете вашите соленки с мас и прясно мляко за из път, ако нямате време да си хапнете вкъщи....
Бързи и вкусни соленки с масБързи и вкусни соленки с мас
Добавя се мека свинска мас, леко разтопена, жълтъците, прясното мляко, сол, сода за хляб и се разбърква добре....
Соленки с мас и кисело млякоСоленки с мас и кисело мляко
1
Киселото мляко и содата се смесват да шупне. В тава с пресятото брашно се слагат всички продукти и се меси средно твърдо тесто....
Ретро соленки с мас, сирене и кашкавалРетро соленки с мас, сирене и кашкавал
4
Пресейте брашното и прибавете към него размекнатата мас, но тя да не е течна....
СоленкиСоленки
Продуктите се омесват на тесто. Тестото се разточва и се реже на тънки лентички. Всяка лентичка се навива на спирала и се пекат в умерена...
Турски СоленкиТурски Соленки
5
Турските Соленки са много вкусни!...
Соленки СофиянкиСоленки Софиянки
Пресейте брашното със содата и сложете при сиренето, като бъркате с дървена лъжица....
Големи СоленкиГолеми Соленки
Домашните соленки се намазват с яйце, поръсват се със сусам, маково и слънчогледово семе и се печат на 180°C. Бон Апети!...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: