Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


2

Може да използвате рецептата за шпиковано свинско месо всякакъв вид свинско....

Нарежете свинския врат на дебели филии около 3 см. Аз използвах вратно месо, но може и със свински гърди....

Купих три килограма пърлено свинско месо.
Нарязах го на големи парчета, осолих го и го позапържих в много олио в голяма тенджера....

Варете всичко на тих огън, докато месото омекне. Когато изстине, го нарежете на тънки филийки....

Посоляваме месото, поръсваме го с черен пипер и ким и го пълним с приготвената смес....

Свинското месо се нарязва на малки кубчета.
В тиган се слага малко олио да се загрее....

Към соса от варенето на месото се прибавят хрянът и ябълките, настъргани на ренде, горчицата и подправките....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: