Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Загряваме си скарата. Намазваме си всяка от рибите със зехтин и слагаме на горещата скара да се пече. Печем рибите от двете страни....

Печем на загрята скара или в тавичка във фурна между 4 и 10 минути от всяка страна - според размера на рибите....

Намазваме всички зеленчуци със зехтин, посоляваме ги и ги печем върху загрята скара или грил тиган....

Приготвяме марината с оцета, олиото и пасирания чесън, солта и черния пипер.
Почистваме гъбите, отстраняваме пънчетата им и ги поливаме с марината...

1

магданозът, малко розмарин и черен пипер се смесват много добре и с получената марината се намазва всяко парче месо, което е приготвено за печене на скара...

Смесете бялото вино, олиото, сос Уорчестър, лимоновия сок заедно с подправките.
В съд с широко дъно наредете пържолите, оваляйте ги в маринатата...

Намазняваме скарата с парченцето масло и изпичаме от двете страни предварително почистената и нарязана на едро риба....

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: