Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пъстро мезеНарязваме с къдрава приставка кашкавала, а пастърмата на тънко. Редуваме кашкавала и пастърмата. Редим ги в кръг....
Винско мезе
Нарязваме сиренето на плочки. Всяка плочка слагаме върху алуминиево фолио.
Отгоре поръсваме с предварително натрошените орехи, по 1 с.л. мед и...
Трифоново мезеСлед около 1 час мезетата са готови за сервиране, като върху всяко поставяме навита на руло лентичка пастърма и украсяваме по желание....
1
Морковено мезе
Морковите се измиват и обелват. След това се режат на тънки ивици. Лимоните се изстискват.
Сложете в купа нарязаните моркови, добавете лимоновия...
Одринско мезе
Намачкваме сиренето и към него прибавяме смлените на едро орехови ядки, счуканият на пюре чесън и лютеницата.
Добавяме зехтинът и подправките...
Любимото катино мезе
Сервира се любимото катино мезе, поръсено с нарязан на дребно пресен магданоз. Да ви е сладко!...
Мезе за чревоугодници
нарязва на едро и се слага предварително във водата с оцета за 2 часа (добре е да го оставите още преди да сте започнали с първата част от празничното мезе...
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
54
42
34
20
10
Дай твоята оценка: