Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тънко Италианско Тесто

Тънко Италианско Тесто

Прегледай всички 23 авторски предложения относно тънко италианско тесто в Gotvach.bg.
Италианско рулоИталианско рулоИталианското руло е готово....
Италианско буритоИталианско бурито
1
Навиваме до края и италианското борито е готово за хапване....
Италианско МинестронеИталианско Минестроне
Чесънът се пресова, а зеленчуците и бекона нарежете. Зеленчуците запържете в 3 с.л. зехтин. Добавете бекон, лук, чесън, розмарин и мащерка и заедно...
Тесто за соленкиТесто за соленки
Добавете и останалите продукти като заделите малко брашно, за да доизмесите тестото за соленки на плота....
Тесто за всичкоТесто за всичко
1
Рецептата за това тесто е от книгата на Добрина Велкова „Соленки, сладки, кремове” от 1988 година, днес наричано Лудо тесто....
Тесто за питиТесто за пити
1
Тестото е подходящо за пити, питки, баници и .... Може да намажете с жълтък преди печене....
Тесто за поничкиТесто за понички
6
Готовото тесто за понички се разточва на кора с дебелина 1 см и с чаша се режат от него кръгчета....
Тесто за ХалаТесто за Хала
Тук обаче ще се спрем на самото тесто за хляб....
Тесто за юфкаТесто за юфка
Размесва се около 13 минути до получаване на гладко еластично тесто. Завива се в найлон и се оставя на студено около 1 час....
Тесто за декорацияТесто за декорация
Замесва се тесто от дадените продукти. Става доста твърдо, което трябва да не ви притеснява. А ако е меко, добавете още брашно....
Тесто за мекициТесто за мекици
Брашното се пресява и се изсипва в тава. Содата, солта и захарта се добавят в киселото мляко, всичко се разбърква добре докато млякото започне да...
Тесто за щруделТесто за щрудел
Поръсете равномерно с брашно, слагаме парче тесто и го разточваме с точилка много тънко, като го намазваме с масло и теглим....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
50
44
30
21
10
Дай твоята оценка: