Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Италианско Минестроне
Чесънът се пресова, а зеленчуците и бекона нарежете. Зеленчуците запържете в 3 с.л. зехтин.
Добавете бекон, лук, чесън, розмарин и мащерка и заедно...
Тесто за соленки
Добавете и останалите продукти като заделите малко брашно, за да доизмесите тестото за соленки на плота....
Тесто за всичкоРецептата за това тесто е от книгата на Добрина Велкова „Соленки, сладки, кремове” от 1988 година, днес наричано Лудо тесто....
1
Тесто за питиТестото е подходящо за пити, питки, баници и .... Може да намажете с жълтък преди печене....
1
Тесто за поничкиГотовото тесто за понички се разточва на кора с дебелина 1 см и с чаша се режат от него кръгчета....
6
Тесто за юфка
Размесва се около 13 минути до получаване на гладко еластично тесто. Завива се в найлон и се оставя на студено около 1 час....
Тесто за декорация
Замесва се тесто от дадените продукти. Става доста твърдо, което трябва да не ви притеснява.
А ако е меко, добавете още брашно....
Тесто за мекици
Брашното се пресява и се изсипва в тава. Содата, солта и захарта се добавят в киселото мляко, всичко се разбърква добре докато млякото започне да...
Тесто за щрудел
Поръсете равномерно с брашно, слагаме парче тесто и го разточваме с точилка много тънко, като го намазваме с масло и теглим....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
50
44
30
21
10
Дай твоята оценка: