Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Филе от Лаврак на Фурна

Филе от Лаврак на Фурна

Разгледай всички 24 кулинарни идеи за филе от лаврак на фурна в Gotvach.bg.
Лаврак с картофи на фурнаЛаврак с картофи на фурнаИзпечете лаврака на 190°C в предварително загрята фурна за около 40 мин. Поднесете лаврака с картофи на фурна топъл....
Лаврак с кашкавал на фурнаЛаврак с кашкавал на фурна
Когато леко се зачерви лавракът на фурна, е готов....
Печен лаврак на фурна с медено-горчичен сосПечен лаврак на фурна с медено-горчичен сос
Печеният лаврак на фурна с медено-горчичен сос е готов....
Лаврак БосфораЛаврак Босфора
Печем лаврака на фурна около 40 минути на 180 градуса. 15 минути преди да я извадим от фурната, махаме фолиото, за да придобие рибата загар лаврак...
Филе от лаврак със салата от бобФиле от лаврак със салата от боб
За рибата Филетирайте лаврака, отсранете кожата и костите. Загрейте тиган с олио, осолете рибата и запържете за 1-2 минути от всяка страна....
Филе от лаврак с аспержи в пергаментова хартияФиле от лаврак с аспержи в пергаментова хартия
Филето от лаврак с аспержи в пергаментова хартия е готово....
Филе от лаврак със спаначен сос и сметанаФиле от лаврак със спаначен сос и сметана
Предлагам ви една изключително вкусна и много полезна рецепта за филе от лаврак със спаначен сос и сметана, но рибното филе може и да от дуг вид риба...
Лаврак в зеленчуциЛаврак в зеленчуци
Лавракът в зеленчуци е готов....
Лаврак на скараЛаврак на скара
Лавракът на скара е готов, поднесете с подходяща гарнитура....
Лаврак с карофкиЛаврак с карофки
Измивате добре почистената риба Лаврак. Слагате хартия за печене на дъното на тавата. Леко може да намажете с масло....
Лаврак на параЛаврак на пара
Сложих рибките на скарата във фурната. В тавичката на фурната изсипах 2 чаши вода, щипка мащерка, сол, лимонов сок и черен пипер....
Лаврак в керемидаЛаврак в керемида
Покриваме съда с алуминиево фолио и печем рибата в предварително загрята фурна на 180 градуса за 15 минути....

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: