Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хапки на Клечки

Хапки на Клечки

Открий всички 24 избрани предложения за хапки на клечки в Gotvach.bg.
Домашни сладоледчета на клечкаДомашни сладоледчета на клечкаСлагаме сладоледите на клечка на чинийка с хартия за печене и ги връщаме за още половин час във фризера....
Паниран кренвирш на клечкаПаниран кренвирш на клечка
Панираният кренвирш на клечка е страхотно бирено мезе. Източник: Храна за моите канибали...
Парти кюфтенца на клечкаПарти кюфтенца на клечка
Набодете парти кюфтенцата с клечки и ги сервирайте. Парти кюфтенцата на клечка са много вкусни....
Глазирани банани на клечкаГлазирани банани на клечка
Глазираните банани на клечка са много вкусни. Да ви е сладко!...
Cake Pops (Кексчета на клечка)Cake Pops (Кексчета на клечка)
1
За блата смесваме какаото с врялата вода. Разбиваме белтъците на сняг и постепенно добавяме половината захар до образуване на твърди връхчета....
Уникален плодов сладолед на клечкаУникален плодов сладолед на клечка
2
Уникалният плодов сладолед на клечка е готов....
Сладолед на клечка от кивиСладолед на клечка от киви
1
Във всяка половинка се пъхва дървена клечка за сладолед. Шоколадът се начупва и се разтопява на водна баня....
Карамелена клеткаКарамелена клетка
От тези продукти изкарвам 2 малки карамелени клетки, ако ви трябва по-голяма (например за торта), количеството ще ви стигне за 1 голяма....
Плодов сладолед с мента на клечкаПлодов сладолед с мента на клечка
Много свежа идея за летните жеги е този лек плодов сладолед с мента на клечка, който ще ви освежи и разхлади....
Новогодишни кейк попс – сладкиши на клечкаНовогодишни кейк попс – сладкиши на клечка
В купа, пълна със захар, се забождат клечките. Оставят се да съхнат на стайна температура....
Чудни хапкиЧудни хапки
Хапките нареждаме в чиния. Върху всяка хапка шприцоваме розичка от извара. Отгоре поръсваме леко с червен пипер. Чудните хапки са готови....
Новогодишни хапкиНовогодишни хапки
Наздраве с тези вкусни новогодишни хапки!...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: