Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Разбъркайте добре и когато олиото в тигана се сгорещи, започнете да пържите забулените пилешки хапки, като ги пускате в горещата мазнина една по една...

Пилешкото филе се нарязва на хапки, които се поставят с дълбок съд....

1

Тези тайландски пилешки вкусотии се допълват с българска бира и много лимон....

2

По желание добавете пресован чесън към соса за тези печени панирани пилешки хапки с галета....

Пилешките хапки вече са си поели всичко. Потапяме една по една хапките в кашичката и слагаме да пържим в олиото.
Пържим от двете страни....

Извадете панираните пилешки хапки върху кухненска хартия, за да поеме излишната мазнина, и сервирайте топли в подходяща чиния....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: