Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хрупкави Картофки

Хрупкави Картофки

Открий всички 23 подбрани съвети за хрупкави картофки в Gotvach.bg.
Хрупкави пържени картофкиХрупкави пържени картофкиКартофките се поръсват със солта и черния пипер....
Хрупкави пикантни картофки с розмарин на фурнаХрупкави пикантни картофки с розмарин на фурна
Хрупкавите пикантни картофки с розмарин на фурна са готови....
Хрупкави печени чеснови картофкиХрупкави печени чеснови картофки
Хрупкавите печени чеснови картофки са готови....
Хрупкави крилца с картофкиХрупкави крилца с картофки
Обелете и изпържете картофките. Смесете кетчупа и барбекюто. Отделно сложете горчица и сервирайте....
Цитрусови пилешки шишчета с хрупкави картофкиЦитрусови пилешки шишчета с хрупкави картофки
Печете цитрусови пилешки шишчета с хрупкави картофки на 200°C до получаване на хрупкави златиста коричка....
Вкусни кюфтенца на скара с хрупкави картофкиВкусни кюфтенца на скара с хрупкави картофки
Омесваме каймата с нарязания на ситно лук, черен пипер и сол. Оформяме плоски кюфтенца и ги слагаме за кратко във фризера да стегнат. Включваме...
Бързи и хрупкави бирени картофкиБързи и хрупкави бирени картофки
9
Много хрупкави и вкусни! Приятен апетит!...
Картофки с лютеницаКартофки с лютеница
По желание можете да добавите още малко подправка (пипер, магданоз) към картофките с лютеница....
Картофки с подправкиКартофки с подправки
Фурната се загрява предварително до 220 градуса. Картофите се нарязват на парчета с големина на хапки и се подреждат в тефлонова форма за печене....
Картофки с бульонКартофки с бульон
Сваряваме порции пилешко в тенджера с вода. Подправяме със сол на вкус. След като се свари прецеждаме бульона. Бульонът е мазен и жълт, и вкусен....
Картофки с белтъкКартофки с белтък
Подреждаме всяко картофче на разстояние едно от друго. Печем в предварително загрята фурна на 220 градуса на вентилатор за 20-30 мин....
Картофки по тракийскиКартофки по тракийски
Картофките по тракийски са много вкусни....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
41
33
20
10
Дай твоята оценка: