Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Цяло Пиле с Гъби

Цяло Пиле с Гъби

Прегледай всички 24 кулинарни идеи за цяло пиле с гъби в Gotvach.bg.
Цяло пиле в гювеч с картофиЦяло пиле в гювеч с картофиФурната се загрява на 180-200 градуса и пилето се пече час и 40 минути....
Бърза рецепта за печено цяло пилеБърза рецепта за печено цяло пиле
Да ви е сладко с моята бърза рецепта за печено цяло пиле!...
Цяло пиле с ориз на фурнаЦяло пиле с ориз на фурна
2
Пилето се измива, намазва се с малко олио и сол и се слага да се пече в центъра на голяма правоъгълна тава....
Цяло пиле с грах в мултикукърЦяло пиле с грах в мултикукър
Догответе и поръсете печеното пиле с див чесън. Цялото пиле с грах в мултикукър е готово....
Печено цяло пиле в йенска тавичкаПечено цяло пиле в йенска тавичка
Поднесете печеното пиле топло. Печеното цяло пиле в йенска тавичка е много вкусно....
Цяло пиле с броколи и картофиЦяло пиле с броколи и картофи
1
Измийте пилето, след което го подсушете с хартиена салфетка. Загрейте мазнината и запържете пилето от всички страни на силен огън....
Цяло пиле с картофи и оризЦяло пиле с картофи и ориз
Лукът и гъбите се почистват и наситняват. Задушават се в мазнина....
Цяло пиле на фурна с ароматните картофиЦяло пиле на фурна с ароматните картофи
Гарнирайте цялото пиле на фурна с ароматните картофи запечени на фурна!...
Цяло пиле с небелени картофки на фурнаЦяло пиле с небелени картофки на фурна
Сочно и ароматно цяло пиле с небелени картофки на фурна!...
Печено цяло пиле с моркови и картофиПечено цяло пиле с моркови и картофи
Сочното печено пиле е готово, когато температурата е около 75-80 °C. Хапвайте вкусно печено цяло пиле с моркови и картофи....
Цяло пиле с гарнитура в Crock-potЦяло пиле с гарнитура в Crock-pot
Нашето цяло пиле с гарнитура в Crock-pot е готово....
Цяло пиле с кисело зеле в гювечЦяло пиле с кисело зеле в гювеч
Пилето се измива и подсушава с кухненска хартия. Пилето се намазва с 1/2 пакет разтопено масло и се овкусява със сол, черен и червен пипер....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: