Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Чорба Пача

Чорба Пача

Разгледай всички 23 авторски предложения за чорба пача в Gotvach.bg.
Супа пача по бургаскиСупа пача по бургаскиСупата е като шкембе чорба, само че от свински крака и уши. Опитайте - много е вкусна!...
ПачаПача
Прецедете сварената пача и обезкостете главата. Сложете прецедената чорба да се вари заедно с оцет и чесън на вкус....
Агнешка пачаАгнешка пача
Нарязваме агнешката плешка на парчета и я варим в подсолена вода, в която сме прибавили също така обелените скилидки чесън и морковите, нарязани на...
Кето ПачаКето Пача
В купа разбиваме добре жълтъка с киселото мляко, добавяме и черпак от горещата пача, за да се темперира млечната смес, защото в противен случай има...
Топла пачаТопла пача
В отделна купичка разбъркваме ситно нарязан чесън и оцет за подправяне на топлата пача....
Телешка пачаТелешка пача
1
Джоланът се измива и се поставя цял в тенджерата под налягане. Прибавят се морковите и подправките. Налива се студената вода и се поставя да ври в...
Студена пачаСтудена пача
4
Сваряват се месото и крачетата в тенджера под налягане, за да станат по бързо. След това се начупва месото, слага се в бульона, овкусява се с...
Странджанска пачаСтранджанска пача
Измиваме краката, ушите и опашките и ги сваряваме в подсолена вода до омекване. Изваждаме и обезкостяваме месото. Прецеждаме бульона. Отделяме...
Празнична пачаПразнична пача
1
Почистете свинските крачета и ги нарежете на 3. Смесете ги в голяма тенджера с всичко останало - шкембе, шунка, зеленчуци и подправки. Долейте виното...
Свинска пачаСвинска пача
2
Сложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност. Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците....
Традиционна желирана пачаТрадиционна желирана пача
желирана, не е така популярна пача чорбата, но аз я харесвам и както се казва - разчупих традицията и си я хапвам и топла....
Традиционна топла ПачаТрадиционна топла Пача
1
Традиционната топла Пача е готова....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: