Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Супа пача по бургаскиСупата е като шкембе чорба, само че от свински крака и уши.
Опитайте - много е вкусна!...
Пача
Прецедете сварената пача и обезкостете главата. Сложете прецедената чорба да се вари заедно с оцет и чесън на вкус....
Студена пачаСваряват се месото и крачетата в тенджера под налягане, за да станат по бързо.
След това се начупва месото, слага се в бульона, овкусява се с...
4
Телешка пачаДжоланът се измива и се поставя цял в тенджерата под налягане. Прибавят се морковите и подправките. Налива се студената вода и се поставя да ври в...
1
Странджанска пача
Измиваме краката, ушите и опашките и ги сваряваме в подсолена вода до омекване. Изваждаме и обезкостяваме месото. Прецеждаме бульона.
Отделяме...
Свинска пачаСложете всички продукти - краката, езиците, ушите, сърцата, да се сварят до готовност. Обезкостете свинските крачета, след това обелете езиците....
2
Празнична пачаПочистете свинските крачета и ги нарежете на 3. Смесете ги в голяма тенджера с всичко останало - шкембе, шунка, зеленчуци и подправки. Долейте виното...
1
Кето Пача
В купа разбиваме добре жълтъка с киселото мляко, добавяме и черпак от горещата пача, за да се темперира млечната смес, защото в противен случай има...
Топла пача
В отделна купичка разбъркваме ситно нарязан чесън и оцет за подправяне на топлата пача....
Агнешка пача
Нарязваме агнешката плешка на парчета и я варим в подсолена вода, в която сме прибавили също така обелените скилидки чесън и морковите, нарязани на...
Пача с джоланВ по-голям съд слагаме джолана, крачетата, месото, солта и заливаме с 4 литра вода.
Варим около 3 часа докато водата остане на половина. Изваждаме...
1
Пача с джоланче
Сложете джоланчето заедно с ушите и езика в тенджера. Добавете едор нарязаните чесън, праз, морков и лук. Добавете дафиновите листа и розмарина....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: