Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Яденета с Ориз

Яденета с Ориз

Разгледай всички 48 кулинарни идеи относно яденета с ориз в Gotvach.bg.
Постен гювеч с ориз и мариновани чушкиПостен гювеч с ориз и мариновани чушкиСервираме топло - веднага щом е извадено от фурната. Лесен за приготвяне постен гювеч с ориз и домашни мариновани чушки! Чудно Вкусно!...
Гювеч с ориз и пилешко в тенджераГювеч с ориз и пилешко в тенджера
Този гювеч с ориз и пилешко в тенджера е също като славянски гювеч, но с пилешко. Добър апетит!...
Гювеч с микс от зеленчуци и оризГювеч с микс от зеленчуци и ориз
Миксът зеленчуци (моркови, чушки, патладжан, ориз ) се оставят да се размразят. В гювеч или йенско стъкло се слагат зеленчуците с ориз....
Гювеч с картофи, ориз и зелен фасулГювеч с картофи, ориз и зелен фасул
2
Изсипете гювеча в тава или дълбок глинен съд. Печете ястието на умерена фурна 30-40 минути....
Пиле в гювеч с див ориз и гъбиПиле в гювеч с див ориз и гъби
6
Пилето в гювеч с див ориз и гъби е готово....
Запеканка чушки с оризЗапеканка чушки с ориз
3
Печем в загрята на 180-200 градуса фурна 20-25 минути....
Цвеклова запеканка с оризЦвеклова запеканка с ориз
Печем ястието на умерена фурна. Правим заливка от разбитите яйца, мляко и брашно и я сипваме върху манджата....
Пиле яхния с оризПиле яхния с ориз
По желание добавете към яхнията ситно нарязан магданоз. Пилето яхния с ориз е готово....
Ориз яхния със зеленчуциОриз яхния със зеленчуци
1
Поднесете на момента ориза яхния със зеленчуци, тъй като колкото повече престои, ще се уплътнява и поема течността....
Тиквички с ориз яхнияТиквички с ориз яхния
След като заврат, се добавя зехтинът, солта и оризът. Варим до готовност на ориза и добавяме настърганите домати....
Пилешка яхния с оризПилешка яхния с ориз
Прибавяте 1 чаена чаша предварително измит ориз, 100 мл. олио и 1 супена лъжица червен пипер....
Гъбена яхния с оризГъбена яхния с ориз
2
Поднесете гъбената яхния с топка варен ориз, разбъркан със заделеното масло и подправки на вкус....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
54
42
33
20
10
Дай твоята оценка: