Gotvach.bg»Избрани Колекции»Яденета с Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


При поднасяне можем да аранжираме, като сипем от гювеча в средата и заградим с ориз....

Добавят се подправките(без магданоза), гювеча и доматите. Разбърква се и се долива вода (на 1 ч. ориз - 3 ч. вода).
Пече се до готовност....

Печете в загрята фурна на 190 градуса до готовност. Извадете, охладете и поднесете.
Агнешкото в гювеч с ориз е много вкусно....

Прибавяте ориза и настърганите домати.
Изсипвате ястието в гювеч и печете, докато остане на мазнина....

Прибавяте ориза, позапържвате го, посолявате и поръсвате с червен пипер. Прибавяте обелените и нарязани домати и магданоза....

Залейте го с малко гореща вода и го задушавайте в умерена фурна до омекване, като от време на време прибавяте по още гореща вода....

Изсипете запържените ориз и спанак в тава. Отгоре подредете изпеченото телешко. Премерете 1, 200 л бульон от печеното....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 9
54
42
33
20
10
Дай твоята оценка: