Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

3

1

Налива се водата и маринатата за вкусно ярешко е готова.
Всяка порция ярешко месо се потапя в маринатата и се нарежда в тава....

1

По желание може да се добавят гьозум или пресен лук към това печено ярешко с уникална марината....

Нарежете месото на големи порции, обелете лука и нарежете на едри парчета.
Сложете олио в тенджера и започнете да пържите месото като към края...

Измиваме много добре бутчето.
С остър нож правим разрези в месото и го шпиковаме с почистените скилидки чесън.
Смесваме зехтина с мащерката...

Така приготвено ярешкото месо е уникално вкусно и сочно и е подходящо за Великден или Гергьовден....

1

Изпеченото ярешко намажете обилно с горчица, а около тавата разпределете сместа. Сложете да се запече за още 5-10 минути без фолио....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: