Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пърженки с бакла
Баклата се вари в подсолена и вряща тенджера около час и се изцежда. Лукът се запържва в маслото и зехтина около 5 мин....
Зелена бакла плакияИзчиствате, измивате и нарязвате баклата. Нарязвате на ситно лука, моркова, целината и 5-6 скилидки чесън. Прибавяте ги към баклата....
1
Бакла с оризБаклата се нарязва на парченца и се задушава в мазнината заедно със ситно нарязания лук и червения пипер....
1
Каша от бакла
Отделят се зърната на изчистената и измита бакла и се варят на тих огън до полусваряване....
Бакла с месоНарязаното на порции месо задушете в мазнината заедно с лука и баклата, предварително натрита със сол и попарена....
3
Картофи с извара
Първо измийте картофите. Ако картофите не са пресни, тогава ги обелете. Сварете ги цели с кожата. Разрежете ги на половина, ако са големи....
Картофи с карфиол
Измиваме картофите и карфиола. Белим картофите и режем на кубчета, а карфиола накъсваме на цветчета ....
Картофи в бекон
Картофите се сваряват в подсолена вода. Картофите трябва да останат леко недосварени....
Картофи с воденичкиКартофите се обелват и варят, като се оставят леко несготвени.
Воденичките се варят и се нарязват....
1
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: