Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Измиваме месото, нарязваме на хапки и запържваме в олиото. Като омекне се прибавя измитият и нарязан ситно праз....

Праз лукът се реже на парчета, а чушката на парчета (показано в снимката).
Реди се: Праз-месо-чушка, като се завършва с чушката....

В тиган се загрява олио, запържваме нарязан праз лук за 2-3 минути, добавя се свинското месо, нарязано на малки хапки, бекон, нарязан на ситно....

1

2

2

Месото се нарязва на едри парчета, морковът - на едро, гъбите, почистени и нарязани на едро, главата целина се обелва и нарязва на парченца, праз...

Постното ястие с праз и картофи е готово след 2-3 минутки, поръсете с магданоз....

2
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: