Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия в Гювеч

Ястия в Гювеч

Открий всички 100 избрани предложения относно ястия в гювеч в Gotvach.bg.
Шарен гювеч с пилешкоШарен гювеч с пилешкоГювечът се сервира топъл, разпределен в порционни чинии, гарниран с люти чушлета. Шареният гювеч с пилешко е готов....
Гювеч с домашен колбасГювеч с домашен колбас
Препоръчвам ви да гарнирате гювеча с домашен колбас с полента, за да бъде по вкусно....
Средиземноморски гювеч в мултикукърСредиземноморски гювеч в мултикукър
Средиземноморски гювеч в мултикукър с невероятен аромат и вкус! Измиваме хубаво зеленчуците за гювеча под течаща, топла вода....
Зеленчуков гювеч с елдаЗеленчуков гювеч с елда
Когато ястието е готово го прехвърляме в гювеч. Добавяме елдата и смесваме всичко добре....
Зеленчуков гювеч в микровълноваЗеленчуков гювеч в микровълнова
Зеленчуците се нарязват на кубчета. Посоляват се и се поливат с мазнината. Готвят се в покрит съд за 20-25 минути при пълна мощност на микровълновата...
Постен гювеч с лещаПостен гювеч с леща
1
Картофите се обелват и нарязват. Морковите се нарязват на половинки или четвъртинки. Лукът се нарязва на не много ситно, а чесънът се наситнява. Доматите...
Постен гювеч в микровълноваПостен гювеч в микровълнова
Лукът и чушките се нарязват на ситно, а патладжаните - на кубчета. Лукът се задушава с маслото в закрит съд 3 минути при 100% мощност на микровълновата...
Постен гювеч с оризПостен гювеч с ориз
Добавят се подправките(без магданоза), гювеча и доматите. Разбърква се и се долива вода (на 1 ч. ориз - 3 ч. вода). Пече се до готовност....
Тюрлю Гювеч в БурканиТюрлю Гювеч в Буркани
Варете около час, час и половина, този тюрлю гювеч е една чудесна заготовка за зимата....
Зеленчуков гювеч с оризЗеленчуков гювеч с ориз
При поднасяне можем да аранжираме, като сипем от гювеча в средата и заградим с ориз....
Славянски гювеч с пилеСлавянски гювеч с пиле
1
Готовият гювеч се сервира поръсен с нарязан на ситно магданоз....
Ярешки Гювеч в ГърнеЯрешки Гювеч в Гърне
Ако ярешкото има жилки, почистете ги, изрежете излишната мазнина и го нарежете на резени, дебели 2.5 см. Върху всяко парче сложете по една филийка...

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: