Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Обезкостеното и сварено в подсолена вода пилешко месо се нарязва на хапки, които се задушават заедно с нарязаната на тънки ивици шунка, наситнения...

Месото се нарязва на малки парченца и се задушава в маслото и малко гореща вода на слаб огън....

2

1

Сваряваме месото до омекване, след което го смиламе. Към него прибавяме добре разбитият жълтък с млякото, малко масло и счукания сухар....

Прибавя се измития ориз и пилешкото месо, моето е от буркан.
Овкусяваме със сол на вкус, варим до готовност на ориза....

Запържваме ситно нарязания лук в олиото и маслото, докато се зачерви, прибавяме месото, черния пипер, разбъркваме и готвим за кратко, за да се овкуси...

Бялото пилешко месо се нарязва на ленти. Поръсва се с лимонов сок и сол на вкус.
Царевицата се отцежда и се смесва с пилешкото....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: