Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сос винегрет за варено месоОлиото и оцета се смесват, посоляват се и се разбиват добре, след което към тях се прибавят настърганите на едро ренде лук, кисела краставичка и твърдо...
Плетеници с пилешко месо
Сваряваме пилешките гърди в подсолена вода и ги нарязваме на дребни парчета.
Запържваме ситно нарязания лук в олиото и маслото, докато се зачерви...
Пилешко месо с зеленчуциСлед това прибавяме пресните гъби, нарязани на филии, пилешкото филе нарязано на кубчета, доматеното пюре, домата, обелен и рендосан, и накрая вегетата...
2
Суфле с пилешко месо
Сваряваме месото до омекване, след което го смиламе. Към него прибавяме добре разбитият жълтък с млякото, малко масло и счукания сухар.
Разбиваме...
Пилешко месо в буркани
Така консервирано, пилешкото месо в буркани е перфектно както за директна консумация след отваряне на буркана, така и за ястия с пилешко, примерно...
Киш с пилешко месо
Изваждаме киша с пилешко месо, подреждаме слайсовете бекон и запичаме до готовност....
Воловани с пилешко месоИзстиналите воловани се пълнят с пилешкото месо и се гарнират с пресни зеленчуци.
Добър апетит с тези воловани с пилешко месо!...
2
Пилешко месо в гювече
След това добавете нарязаното пилешко. След малко се овкусява със сол и пипер и се прехвърля в гювече....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: