Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ястия с Варено Пилешко Месо

Ястия с Варено Пилешко Месо

Прегледай всички 23 избрани предложения за ястия с варено пилешко месо в Gotvach.bg.
Сос винегрет за варено месоСос винегрет за варено месоОлиото и оцета се смесват, посоляват се и се разбиват добре, след което към тях се прибавят настърганите на едро ренде лук, кисела краставичка и твърдо...
Плетеници с пилешко месоПлетеници с пилешко месо
Сваряваме пилешките гърди в подсолена вода и ги нарязваме на дребни парчета. Запържваме ситно нарязания лук в олиото и маслото, докато се зачерви...
Ориз с пилешко месоОриз с пилешко месо
1
Оставете пилето с ориз да заври за около 20 мин. Вдигнете от огън....
Пилешко месо с зеленчуциПилешко месо с зеленчуци
2
След това прибавяме пресните гъби, нарязани на филии, пилешкото филе нарязано на кубчета, доматеното пюре, домата, обелен и рендосан, и накрая вегетата...
Запеканка с пилешко месоЗапеканка с пилешко месо
1
Пилешкото филе се измива и сварява до получаване на пяна....
Суфле с пилешко месоСуфле с пилешко месо
Сваряваме месото до омекване, след което го смиламе. Към него прибавяме добре разбитият жълтък с млякото, малко масло и счукания сухар. Разбиваме...
Гулаш с пилешко месоГулаш с пилешко месо
Гулашът с пилешко месо е готов....
Пилешко месо в хлябПилешко месо в хляб
Пилешкото месо в хляб е готово....
Пилешко месо в бурканиПилешко месо в буркани
Така консервирано, пилешкото месо в буркани е перфектно както за директна консумация след отваряне на буркана, така и за ястия с пилешко, примерно...
Киш с пилешко месоКиш с пилешко месо
Изваждаме киша с пилешко месо, подреждаме слайсовете бекон и запичаме до готовност....
Воловани с пилешко месоВоловани с пилешко месо
2
Изстиналите воловани се пълнят с пилешкото месо и се гарнират с пресни зеленчуци. Добър апетит с тези воловани с пилешко месо!...
Пилешко месо в гювечеПилешко месо в гювече
След това добавете нарязаното пилешко. След малко се овкусява със сол и пипер и се прехвърля в гювече....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: