Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Гответе пастата във соса за минута-две, за да поеме всички вкусове и аромати и свалете от котлона....

Готовите домати се добавят към сварените фетучини. Разбъркват се добре и се поръсват с настърган пармезан и босилек....

С него се заливат сварените фетучини. Разбърква се добре и се сервира топло....

3

С тази смес се пълнят канелоните и се слагат в широк нисък съд за готвене на фурна....

Напълнете канелоните с тази месна запръжката (канелоните са паста под формата на големи тръби) и ги наредете в тава....

Пълним канелоните с лъжичка, но не прекалено натъпкано.
Редим в тавичка. Отгоре изсипваме доматите и резенчета от маслото....

С тази смес пълним канелоните.
Нареждаме канелоните в тава и заливаме с доматите. Печем 30 мин....

Изваждаме ги, поръсваме с кашкавала, печем канелони с кайма на фурна до готовност....

5

Канелоните се приготвят според указанията на опаковката. Нарязаният на ситно лук заедно с гъбите се запържват....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
53
41
31
21
10
Дай твоята оценка: