Паста Шмеркезе

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно паста шмеркезе в Готвач.бг.
Спаначена паста
2
черен пипер на вкус и снемете от котлона. Пасирайте сместа и я разбъркайте хубаво със сварената паста. Поднесете порция спаначена ...
Парижки пасти
Смесваме галетата, орехите и 1 ч.ч. пудра захар, след което прибавяме един по един жълтъците - с разбъркване. Към сместа слагаме и омекналото...
Пасти Мока
, намазва се с крем, похлупва се с другия блат и се намазва отгоре с крем. Нарязва се на пасти....
Бадемови пасти
Брашното се пресява със содата. В средата му се оформя кладенче в което се прибавят предварително разбитите на яйца. Разбиваме маслото със...
Сухи пасти
сладкиша да изстине. Разтопете шоколада със сметаната. Всеки от двата сладкиша нарежете на пасти и залейте с шоколадовия крем. По желание може...
Как се прави паста?
, никога няма да приготвите пастата по друг начин. Приготвянето на домашна паста не е никак трудно. Важно е да запомните, че тя се прави само ...
Печена паста с гъби
пастата. Отцедете и я сложете в тиган, добавете оставащото масло, жълтъците и 1/3 от соса. Овкусете със сол и черен пипер и смесете с гъбената смес...
Паста със скариди
пастата според указанията на опаковката. Отцедете я и разпределете в две чинии. Сложете част от скаридите със соса, объркайте леко и овкусете...
Италианска паста на фурна
2
изчерпване на продуктите. Завършете с макароните и поръсете равномерно с настърган пармезан или кашкавал. Сложете италианската паста на фурна да ...
Паста със сьомга
2
им, добавете 1 с.л. лимонов сок, щипка карамфил, сол и черен пипер на вкус. Сварете пастата в подсолена вода и я отцедете. Разпределете я...
Салата с паста Деметра
Разварявам пастата една идея повече от препоръчаното, като заедно с нея се варят морковите на тънки кръгчета и картофът също на тънки формички...
Лека и бърза паста
Сварете пастата според указанията на опаковката. След това я изплакнете под студена вода и я разбъркайте с лесния сос от смесените заедно...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: