Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко с боб фасул

Агнешко с боб фасул

Открий всички 36 подбрани съвети относно агнешко с боб фасул в Gotvach.bg.
Агнешко чевермеАгнешко чевермеПо желание към края на печенето може да топвате лойта в червен пипер и така да мажете агнето....
Агнешко шишчеАгнешко шишче
На голям шиш редувайте парче агнешко, лук, гъбка, чушка. Наредения шиш добре овкусете с подправките и намажете с малко олио....
Агнешко фрикасеАгнешко фрикасе
Нарежете агнешкото и го залейте с вода, като добавите зеленчуците за супа и подправките. Варете, докато месото омекне....
Агнешко къриАгнешко къри
Прехвърлете агнешкото къри в голяма купа или го разсипете в дълбоки чинии. Декорирайте с листа пресен кориандър и поднесете....
Агнешко магданозлияАгнешко магданозлия
1
Агнешкото се нарязва на порции, посолява се и се сварява. Нарязаният лук и магданоз се задушават в мазнината....
Агнешко бугламаАгнешко буглама
В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на кръгчета...
Агнешко вареноАгнешко варено
Слагаме агнешкото месо в тенджера с 2 литра студена вода на огъня и го оставяме на силен огън да кипне....
Печено агнешкоПечено агнешко
Агнешкото се измива добре и се осолява. С помощта на нож правите нещо като джоб, който пълните с приготвените дреболии....
Агнешко печеноАгнешко печено
Подсушаваме измитото месо и го нарязваме на кубчета като за кебап. Обелваме картофите и целината и ги нарязваме на по - едри парчета, а остърганите...
Агнешко със зелен боб и картофи в йенско стъклоАгнешко със зелен боб и картофи в йенско стъкло
Агнешкото със зелен боб и картофи в йенско стъкло е много вкусно....
Пълнено агнешко бутчеПълнено агнешко бутче
Накрая махнете фолиото и допечете, докато се образува златиста коричка върху печеното агнешко. Пълненото агнешко бутче е готово....
Вкусното мамино агнешкоВкусното мамино агнешко
Печеното агнешкото месо става изключително вкусно! Вкусното мамино агнешко е готово....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 10
52
43
33
22
10
Дай твоята оценка: