Gotvach.bg»Избрани Колекции»Зрял Фасул
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Загрейте маслото и запържете ситно нарязания праз до омекване. Добавете моркова и чушките, нарязани на кубчета и пържете до омекването на зеленчуците...

Измиваме боба и го накисваме в студена вода за няколко часа или за 1 нощ. Преди готвене отцеждаме от водата и отново измиваме. Поставяме в тенджера...

3

Сложете почистения фасул в гърне. Залейте го с вода и го варете до омекване на тих огън....

Смесете фасула с наситнените лук и бабек.
Нарежете яйцата на малки парчета и ги добавете заедно с нарязаните домати....

Фасулът и нарязаната на парчета кървавица се слагат в пръстено гърне....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 7
53
43
31
20
10
Дай твоята оценка: