Gotvach.bg»Избрани Колекции»Стерилизиране на Зрял Фасул в Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Стерилизиране на Зрял Фасул в Буркани

Стерилизиране на Зрял Фасул в Буркани

Разгледай всички 12 подбрани съвети за стерилизиране на зрял фасул в буркани в Gotvach.bg.
Зрял фасул яхнияЗрял фасул яхнияПоставете фасул яхнията отново във фурната на 180 градуса още 15 минути без капак....
Стерилизиран зрял фасулСтерилизиран зрял фасул
1
Бурканите се запечатват и се варят два часа и половина. Стерилизираният зрял фасул после може да се използва за яхнии и салати....
Запечен зрял фасулЗапечен зрял фасул
След като остане на мазнина, прибавяте ориза, червения пипер, сварения фасул и 2 ч.ч. вода....
Зрял фасул с каймаЗрял фасул с кайма
Обелвате лука и чесъна и ги нарязвате на ситно. Почиствате чушката и я нарязвате на тънки ивички. В дълбок тиган сгорещявате олиото и запържвате лука...
Трахана със зрял фасулТрахана със зрял фасул
Почистеният и измит фасул също се залива със студена вода и се вари около половин час....
Зрял фасул с гъбиЗрял фасул с гъби
Измиваме боба и го накисваме в студена вода за няколко часа или за 1 нощ. Преди готвене отцеждаме от водата и отново измиваме. Поставяме в тенджера...
Зрял фасул с тикваЗрял фасул с тиква
След като фасулът поомекне, добавете и обелената и нарязана на филии тиква....
Зрял фасул в гювечеЗрял фасул в гювече
Разпределете в гювечета половината зрял фасул, а отгоре разпределете праза....
Дип от зрял фасулДип от зрял фасул
Тази запръжка слагаме върху дипа от зрял фасул....
Зрял фасул по гръцкиЗрял фасул по гръцки
3
Намазваме с олио тавичка и редим фасула и лука като ги редуваме, започвайки и завършвайки с фасул....
Зрял фасул с булгурЗрял фасул с булгур
Загрейте маслото и запържете ситно нарязания праз до омекване. Добавете моркова и чушките, нарязани на кубчета и пържете до омекването на зеленчуците...
Плакия от зрял фасулПлакия от зрял фасул
1
Тази смес се изсипва върху зрелия фасул, а отгоре се нареждат кръгове нарязан домат....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
55
42
31
21
10
Дай твоята оценка: