Gotvach.bg»Избрани Колекции»Стерилизиране на Зрял Фасул в Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

След като остане на мазнина, прибавяте ориза, червения пипер, сварения фасул и 2 ч.ч. вода....

Обелвате лука и чесъна и ги нарязвате на ситно. Почиствате чушката и я нарязвате на тънки ивички. В дълбок тиган сгорещявате олиото и запържвате лука...

Фасулът се накисва в студена вода 5 - 6 часа, прецежда се, налива се вода и се сварява. Прецежда се и се пасира, докато е още горещ....

1

Сварете боба и го отцедете. Добавете към него скълцания ситно лук, яйцата начукания сухар или галета и овкусете със сол и пипер. Пасирайте сместа....

1

Загрейте маслото и запържете ситно нарязания праз до омекване. Добавете моркова и чушките, нарязани на кубчета и пържете до омекването на зеленчуците...

1

3
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
55
42
31
21
10
Дай твоята оценка: