Gotvach.bg»Избрани Колекции»Консервиране на Зрял Боб в Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Консервиране на Зрял Боб в Буркани

Консервиране на Зрял Боб в Буркани

Открий всички 12 подбрани съвети за консервиране на зрял боб в буркани в Gotvach.bg.
Зрял боб - бурканиЗрял боб - бурканитогава напълнете в буркана само боба и след това желаното количеството от бульона....
Зрял боб в бурканиЗрял боб в буркани
След това с нея се залива отцеденият боб и се разбърква. Пълни се в буркани и се запечатва с капачки....
Консервиране на коприва в бурканиКонсервиране на коприва в буркани
Готовите буркани съхранявайте на тъмно....
Консервиране на зелен бобКонсервиране на зелен боб
7
Консервираният зелен боб е готов. Вижте също как да си изсушите зелен боб и разберете какво можете да си сготвите със зелен боб от буркани....
Задушен зрял бобЗадушен зрял боб
Бобът се прехвърля в подходящ съд, поръсва се с пипера и се декорира с босилека....
Правила за консервиране в бурканиПравила за консервиране в буркани
Най-разпространено е консервирането чрез стерилизация. По този начин в буркани могат да бъдат затворени плодове, зеленчуци, месо и риба....
Кокошка от буркан с райкин бобКокошка от буркан с райкин боб
Кокошката от буркан с райкин боб е готова....
Зрял боб с нахутЗрял боб с нахут
Накисват се боба и нахута в студена вода за една нощ....
Зрял боб с кърначетаЗрял боб с кърначета
Добавя се от бульонът на боба. Когато запръжката е готова, се сипва в боба и се доварява на тих огън....
Зрял боб по черкезкиЗрял боб по черкезки
Изсипваме сместа в сервизна чиния и отгоре разпределяме сварения боб. Накрая прибавяме червения пипер, загрят със зехтина....
Пюре от зрял бобПюре от зрял боб
Прецеждаме готовият омекнал боб и го претриваме през гевгир. Нарязваме на дребно лука и го изсипваме в бульона....
Зрял боб с оризЗрял боб с ориз
Накисвате предварително фасула, измивате го и го варите заедно със ситно нарязания лук до омекване. Прибавяте ориза, ситно нарязаните чушки и сол...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
50
44
30
20
10
Дай твоята оценка: