Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печен Зрял боб на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен Зрял боб на Фурна

Печен Зрял боб на Фурна

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно печен зрял боб на фурна в Gotvach.bg.
Вкусен зрял боб на фурнаВкусен зрял боб на фурнаБобът се слага във фурната и се пече на 200°C, докато сосът се сгъсти (около 60 мин). Да ви е вкусно с този зрял боб на фурна....
Зрял боб на фурна със запечен лукЗрял боб на фурна със запечен лук
1
Зрелият боб на фурна със запечен лук е готов....
Печен боб на фурнаПечен боб на фурна
20
Сложете боба да се пече в умерено загряна фурна, докато водата изври почти изцяло....
Задушен зрял бобЗадушен зрял боб
Доматите се бланшират в подсолена вряща вода за 1 мин. Изцеждат се и се обелват. Почистват се от семенната им част и се режат на едро. Бобът се...
Зрял боб - бурканиЗрял боб - буркани
2
Рецептата е дадена за 1 кг боб, за да се изчисли по лесно, но това не означава, че не можете с нея да сварите и 100 кг боб :) Ако прецените че...
Печен боб във фурна с лук и доматиПечен боб във фурна с лук и домати
4
Печеният боб във фурна с лук и домати е много вкусен....
Зрял Боб в МултикукърЗрял Боб в Мултикукър
В края на варенето овкусете боб чорбата със сол, сух магданоз и джоджен. Зрелият Боб в Мултикукър е готов....
Зрял боб в гърнеЗрял боб в гърне
всичко с черния пипер, джоджена, девесила, 2-3 с.л. олио, налива се вода в двойно количество на продуктите, захлупва се с капака и се слага в студена фурна...
Зрял боб с киселецЗрял боб с киселец
Бобът се накисва за 1 нощ в студена вода. Измива се и се вари. Киселецът се реже на дребно и се задушава в половината мазнина. Нарязвате лука и...
Зрял боб по черкезкиЗрял боб по черкезки
Изсипваме сместа в сервизна чиния и отгоре разпределяме сварения боб. Накрая прибавяме червения пипер, загрят със зехтина....
Кюфтета от зрял бобКюфтета от зрял боб
1
Овалват се в галета, а след това се потапят в разбитите яйца и се пържат в силно сгорещена мазнина или се пекат във фурна....
Зрял боб с алабашЗрял боб с алабаш
Заливате боба със студена вода и го варите на тих огън. Петнадесет минути след като заври, сменяте водата, като този път наливате гореща. Прибавяте...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
43
30
21
10
Дай твоята оценка: