Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Агнешко със зелен фасул, грах и картофиПрибавяме една чаена лъжичка масло краве и белени и нарязани на едри кубчета картофи, зеления фасул, грах....
Агнешко чевермеПо желание към края на печенето може да топвате лойта в червен пипер и така да мажете агнето....
10
Агнешко дробено
Дреболиите се измиват и се нарязват заедно със сланината и се задушават до омекване.
Вадят се и в останалата мазнина се задушават нарязаните зелени...
Агнешко – пилаф
Месото се отделя от костите и от тях, заедно с моркова, целината и една глава лук, се сварява бульон.
Оризът се задушава в част от маслото. Добавя...
Агнешко тербелия
Отстранявате месото от костите и го нарязвате на хапки. Варите в подсолена вода. Изваждате го и прецеждате бульона.
В тенджера разбърквате киселото...
Агнешко буглама
В глинен съд се поставят почистеното от костите месо, дреболиите, нарязани на малки парченца, и предварително опеченият, обелен и нарязан на кръгчета...
Агнешко варено
Слагаме агнешкото месо в тенджера с 2 литра студена вода на огъня и го оставяме на силен огън да кипне....
Агнешко къри
Прехвърлете агнешкото къри в голяма купа или го разсипете в дълбоки чинии. Декорирайте с листа пресен кориандър и поднесете....
Агнешко мезе
Сочно агнешко, което заслужава да бъде на всяка трапеза! Приготвяме го като най-напред почистваме черният дроб от ципите....
Печено агнешко
Агнешкото се измива добре и се осолява. С помощта на нож правите нещо като джоб, който пълните с приготвените дреболии....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 10
52
43
33
22
10
Дай твоята оценка: