Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Поставяме погачата за Великден в предварително загрята фурна на 170 °C и печем до златисто....

Този вид шприцовани курабии за Великден съхраняваме в найлонови торбички, за да останат пръхкави....

Масленки Гъбки за Великден може да сервираме с украса по избор и да наредим до другите великденски сладки....

За Великден препоръчваме още да опитате нашите великденски курабии или да си приготвите класическия великденски козунак....

Курабийките за Великден се слагат в тава върху хартия за печене. Намазват се с разбито яйце и се поръсват със захар....

Нарежете агнешкия комплект за дроб сарма. Сварете го до пълна готовност в достатъчно количество вода, като междувременно премахвате образувалата се...

Първо разтваряме маята в 50 мл от хладкото мляко. Пресяваме маята в подходящ съд и правим кладенче по средата.
Постепенно слагаме една по една...

Разбийте яйцата със захарта, прибавете олиото и ванилията. След това прибавете (предварително смесени) брашното, подправките и бакпулвера. Накрая...
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: