Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърз Сладкиш за Великден

Бърз Сладкиш за Великден

Разгледай всички 34 авторски предложения относно бърз сладкиш за великден в Gotvach.bg.
Агнешка чорба за ВеликденАгнешка чорба за ВеликденАгнешката чорба за Великден е готова....
Обикновени курабии за ВеликденОбикновени курабии за Великден
Обикновените курабии за Великден са много сполучливи....
Традиционна погача за ВеликденТрадиционна погача за Великден
Поставяме погачата за Великден в предварително загрята фурна на 170 °C и печем до златисто....
Шприцовани курабии за ВеликденШприцовани курабии за Великден
Този вид шприцовани курабии за Великден съхраняваме в найлонови торбички, за да останат пръхкави....
Лесни курабийки за ВеликденЛесни курабийки за Великден
Разнесе се ароматът на лесните курабийки за Великден....
Масленки Гъбки за ВеликденМасленки Гъбки за Великден
Масленки Гъбки за Великден може да сервираме с украса по избор и да наредим до другите великденски сладки....
Кекс агънце за ВеликденКекс агънце за Великден
Кексът агънце за Великден е готов....
Двуцветни сладки за ВеликденДвуцветни сладки за Великден
За Великден препоръчваме още да опитате нашите великденски курабии или да си приготвите класическия великденски козунак....
Амонячни курабийки за ВеликденАмонячни курабийки за Великден
Курабийките за Великден се слагат в тава върху хартия за печене. Намазват се с разбито яйце и се поръсват със захар....
Дроб сарма за ВеликденДроб сарма за Великден
Нарежете агнешкия комплект за дроб сарма. Сварете го до пълна готовност в достатъчно количество вода, като междувременно премахвате образувалата се...
Пухкав козунак за ВеликденПухкав козунак за Великден
Първо разтваряме маята в 50 мл от хладкото мляко. Пресяваме маята в подходящ съд и правим кладенче по средата. Постепенно слагаме една по една...
Вкусна тортa за ВеликденВкусна тортa за Великден
Разбийте яйцата със захарта, прибавете олиото и ванилията. След това прибавете (предварително смесени) брашното, подправките и бакпулвера. Накрая...

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: