Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бързи Зимни Манджи

Бързи Зимни Манджи

Разгледай всички 36 подбрани съвети относно бързи зимни манджи в Gotvach.bg.
Зимна празнична тортаЗимна празнична тортаЗимната празнична торта е готова....
Зимна шаран чорбаЗимна шаран чорба
Сервираме с лют червен пипер и магданоз готовата зимна шаран чорба....
Засищаща зимна супаЗасищаща зимна супа
Оставяме засищащата зимна супа да се охлади и правим застройка от яйцето и киселото мляко....
Цветна зимна супаЦветна зимна супа
Добавяме сол на вкус към нашата цветна зимна супа....
Торта Зимна РозаТорта Зимна Роза
След това торта Зимна Роза се украсява с фондан....
Празнична зимна погачаПразнична зимна погача
Пресяваме брашното със сито за брашно в голяма купа и оформяме кладенче в средата. Разтваряме маята в 150 мл топла вода. Изливаме я в кладенчето...
Немска зимна салатаНемска зимна салата
2
Месата се режат на малки парчета. Кашкавалът се настъргва на едро ренде, а крастачиките се ражат също на малки кубчета. Бялата част на праза се реже...
Здравословна зимна гарнитураЗдравословна зимна гарнитура
Нарязвам праза и го задушавам в зехтин, когато омекне слагам и граха. Бъркам и оставям на огъня още 15 мин. Пускам цвеклото в кипяща вода и го...
Зимна капама ВилиЗимна капама Вили
1
Първо, в тиган се загрява олиото и се запържва оризът, докато стане прозрачен, налива се 50 мл вода и се овкусява със сол, счукан кимион и черен пипер...
Зимна зеленчукова супаЗимна зеленчукова супа
1
Нарязаните праз и моркови заедно с черен пипер на вкус задушаваме с малко вода, олио и краве масло. Като омекнат зеленчуците и останат на мазнина...
Норвежка зимна салатаНорвежка зимна салата
Червеният фасул се сварява до омекване, водата се отцежда и фасулът се оставя да изстине. Грахът се сварява до омекване, отцежда се и също се...
Бургаска зимна салатаБургаска зимна салата
1
Сварете картофите, яйцата и главичката целина. Нарежете на малки кубчета картофите, ябълките, целината, яйцата и колбасите. Прибавете фасула и...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: