Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кюфтета по Градинарски

Кюфтета по Градинарски

Разгледай всички 34 авторски предложения за кюфтета по градинарски в Gotvach.bg.
Гювеч по градинарскиГювеч по градинарскиГювечът по градинарски е готов....
Телешко по градинарскиТелешко по градинарски
Сервирайте телешкото по градинарски поръсено обилно с магданоз....
Пуешко по градинарскиПуешко по градинарски
Нарежете пуешкото на парчета и го сложете да се запитржи с 3 с.л. олио. Щом се зачерви в същата мазнина задушете и накълцания кромид, доматеното пюре...
Свинско по градинарскиСвинско по градинарски
По желание може да се прехвърли в голям глинен съд и да се запече за 20-30 минути. Поднесете свинското по градинарски с пресен копър....
Паламуд по градинарскиПаламуд по градинарски
Почистете паламуда и махнете главите. Сложете да заври 1 л вода с олиото и посолете на вкус. Прибавете нарязаните моркови, целина и зърната черен...
Картофи по градинарскиКартофи по градинарски
1
Картофите се обелват, нарязват се на кубчета, слагат се в тенджера с кипнала подсолена вода и се сваряват. Естрагонът се слага в купичка, залива...
Риба по градинарскиРиба по градинарски
В мазнината задушваме до омекване дребно нарязаните лук, моркови и целина. Прибавяме нарязаните на филийки гъби и домати и оставяме да се задушават...
Агнешко по градинарскиАгнешко по градинарски
Запържете агнешкото в маслото, докато се зачерви, добавете лука и оставете така за 10 минути. Поръсете сол, черен пипер, добавете нарязаните домати...
Калмари по градинарскиКалмари по градинарски
Оставят се на по слаб огън да се карамелизира. Трябва да се внимава да не се препържат. Киселецът се накъсва и се поръсва с малко зехтин....
Плакия по градинарскиПлакия по градинарски
Преди да поднесете плакията по градинарски, нарежете останалия магданоз и поръсете. Добър апетит!...
Заек по градинарскиЗаек по градинарски
Заекът се измива и се реже на малки порции. Подсушаваме месото и го осоляваме. В подходяща купа слагаме брашното, добавяме чубрицата и разбъркваме...
Леща по градинарскиЛеща по градинарски
1
Посолете на вкус и поръсете с мащерка на вкус, след като лещата яхния поври още 5 минути, вашата леща по градинарски е готова....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: