Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Леща по градинарскиПосолете на вкус и поръсете с мащерка на вкус, след като лещата яхния поври още 5 минути, вашата леща по градинарски е готова....
1
ЛещаПлакия по градинарски
Преди да поднесете плакията по градинарски, нарежете останалия магданоз и поръсете.
Добър апетит!...
Калмари по градинарски
Оставят се на по слаб огън да се карамелизира. Трябва да се внимава да не се препържат. Киселецът се накъсва и се поръсва с малко зехтин....
Заек по градинарски
Заекът се измива и се реже на малки порции. Подсушаваме месото и го осоляваме. В подходяща купа слагаме брашното, добавяме чубрицата и разбъркваме...
Свинско по градинарски
По желание може да се прехвърли в голям глинен съд и да се запече за 20-30 минути.
Поднесете свинското по градинарски с пресен копър....
Агнешко по градинарски
Запържете агнешкото в маслото, докато се зачерви, добавете лука и оставете така за 10 минути. Поръсете сол, черен пипер, добавете нарязаните домати...
Борш по градинарскиРазбийте киселото мляко или сметаната и застройте борша по градинарски. Поръсете с накълцан магданоз....
1
Паламуд по градинарски
Почистете паламуда и махнете главите. Сложете да заври 1 л вода с олиото и посолете на вкус. Прибавете нарязаните моркови, целина и зърната черен...
Картофи по градинарскиКартофите се обелват, нарязват се на кубчета, слагат се в тенджера с кипнала подсолена вода и се сваряват.
Естрагонът се слага в купичка, залива...
1
Пиле по Градинарски
Режем бутчетата на 2.
Запържваме в олио от двете страни, добавяме всички останали зеленчуци, нарязани, както ги обичате, и подправките.
Наливаме...
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: