Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кюфтета по Градинарски

Кюфтета по Градинарски

Разгледай всички 34 авторски предложения за кюфтета по градинарски в Gotvach.bg.
Леща по градинарскиЛеща по градинарскиПосолете на вкус и поръсете с мащерка на вкус, след като лещата яхния поври още 5 минути, вашата леща по градинарски е готова....
Плакия по градинарскиПлакия по градинарски
Преди да поднесете плакията по градинарски, нарежете останалия магданоз и поръсете. Добър апетит!...
Гювеч по градинарскиГювеч по градинарски
Гювечът по градинарски е готов....
Калмари по градинарскиКалмари по градинарски
Оставят се на по слаб огън да се карамелизира. Трябва да се внимава да не се препържат. Киселецът се накъсва и се поръсва с малко зехтин....
Заек по градинарскиЗаек по градинарски
Заекът се измива и се реже на малки порции. Подсушаваме месото и го осоляваме. В подходяща купа слагаме брашното, добавяме чубрицата и разбъркваме...
Свинско по градинарскиСвинско по градинарски
По желание може да се прехвърли в голям глинен съд и да се запече за 20-30 минути. Поднесете свинското по градинарски с пресен копър....
Агнешко по градинарскиАгнешко по градинарски
Запържете агнешкото в маслото, докато се зачерви, добавете лука и оставете така за 10 минути. Поръсете сол, черен пипер, добавете нарязаните домати...
Борш по градинарскиБорш по градинарски
1
Разбийте киселото мляко или сметаната и застройте борша по градинарски. Поръсете с накълцан магданоз....
Телешко по градинарскиТелешко по градинарски
Сервирайте телешкото по градинарски поръсено обилно с магданоз....
Паламуд по градинарскиПаламуд по градинарски
Почистете паламуда и махнете главите. Сложете да заври 1 л вода с олиото и посолете на вкус. Прибавете нарязаните моркови, целина и зърната черен...
Картофи по градинарскиКартофи по градинарски
1
Картофите се обелват, нарязват се на кубчета, слагат се в тенджера с кипнала подсолена вода и се сваряват. Естрагонът се слага в купичка, залива...
Пиле по ГрадинарскиПиле по Градинарски
Режем бутчетата на 2. Запържваме в олио от двете страни, добавяме всички останали зеленчуци, нарязани, както ги обичате, и подправките. Наливаме...

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: