Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Пуешко по градинарски](/files/lib/250x250/recepta-mandja23.webp)
Нарежете пуешкото на парчета и го сложете да се запитржи с 3 с.л. олио. Щом се зачерви в същата мазнина задушете и накълцания кромид, доматеното пюре...
![Свинско по градинарски](/files/lib/250x250/pork-vegetables-pot.webp)
По желание може да се прехвърли в голям глинен съд и да се запече за 20-30 минути.
Поднесете свинското по градинарски с пресен копър....
![Паламуд по градинарски](/files/lib/250x250/riba-laim.webp)
Почистете паламуда и махнете главите. Сложете да заври 1 л вода с олиото и посолете на вкус. Прибавете нарязаните моркови, целина и зърната черен...
![Картофи по градинарски](/files/lib/250x250/kartofi33.webp)
1
![Риба по градинарски](/files/lib/250x250/fish-vegetables.webp)
В мазнината задушваме до омекване дребно нарязаните лук, моркови и целина. Прибавяме нарязаните на филийки гъби и домати и оставяме да се задушават...
![Агнешко по градинарски](/files/lib/250x250/meso-zelenchuci-kitaiski.webp)
Запържете агнешкото в маслото, докато се зачерви, добавете лука и оставете така за 10 минути. Поръсете сол, черен пипер, добавете нарязаните домати...
![Калмари по градинарски](/files/lib/250x250/nopic.webp)
Оставят се на по слаб огън да се карамелизира. Трябва да се внимава да не се препържат. Киселецът се накъсва и се поръсва с малко зехтин....
![Плакия по градинарски](/files/lib/250x250/plakiq-gradinarski.webp)
Преди да поднесете плакията по градинарски, нарежете останалия магданоз и поръсете.
Добър апетит!...
![Заек по градинарски](/files/lib/250x250/zaek-gradinarski.webp)
Заекът се измива и се реже на малки порции. Подсушаваме месото и го осоляваме. В подходяща купа слагаме брашното, добавяме чубрицата и разбъркваме...
![Леща по градинарски](/files/lib/250x250/lesta-chushki.webp)
1
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: