Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кюфтета по Градинарски

Кюфтета по Градинарски

Разгледай всички 34 авторски предложения за кюфтета по градинарски в Gotvach.bg.
Кюфтета по царскиКюфтета по царскиТрябва да се получи картофено тесто, което се разточва тънко върху набрашнен плот и от него се изрязват четен брой кръгчета с големината на желаните кюфтета...
Кюфтета по свищовскиКюфтета по свищовски
4
След като сосът заври, добавете оформените и оваляни в брашно кюфтета....
Кюфтета по ориенталскиКюфтета по ориенталски
Оформяйте кюфтета, сплесквайте ги и ги изпечете върху сгорещена скара или плоча, като ги мажете леко със зехтин....
Кюфтета по вегетарианскиКюфтета по вегетариански
От объркана смес оформяйте кюфтета, които се овалват в счукания сухар (галета), потапят се в разбито яйце и се изпържват в сгорещената мазнина....
Кюфтета по гръцкиКюфтета по гръцки
7
Сместа за кюфтенцата се омесва добре, оформят се малки топчици, които се поставят върху хартия за печене в тава....
Кюфтета по цариградскиКюфтета по цариградски
2
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни безупречни предложения за кюфтенца по цариградски, кюфтета в доматен сос или класическите кюфтета по...
Кюфтета по скандинавскиКюфтета по скандинавски
С мокри ръце оформете кюфтета. Сложете ги в тавичка в хладилника за 1 час....
Кюфтета по панагюрскиКюфтета по панагюрски
1
Щом заври, пуснете приготвените кюфтенца и оставете да се вари до увирането на ориза....
Кюфтета по унгарскиКюфтета по унгарски
Каймата, ситно нарязаният лук, настърганите картофи, яйцата, черният пипер, магданозът и солта се омесват и се приготвят кюфтета....
Кюфтета по шуменскиКюфтета по шуменски
Оформяме кюфтета, които овалваме в брашно и пържим в сгорещеното масло....
Кюфтета по ЧирпанскиКюфтета по Чирпански
6
Оформяме кюфтета, овалваме ги в брашно и пържим в олио до полуготовност....
Кюфтета по ТрънскиКюфтета по Трънски
4
След това от нея направете кюфтета и ги оваляйте в брашно. Загрейте олиото и изпържете на тих огън от двете страни кюфтетата....

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
54
41
32
21
10
Дай твоята оценка: