Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесна Лютеница

Лесна Лютеница

Прегледай всички 33 подбрани съвети относно лесна лютеница в Gotvach.bg.
Домашна лютеница в тенджераДомашна лютеница в тенджераЧесънът се пасира и се добавя към готовата вече лютеница. Домашната лютеница в тенджера се насипва в бурканчета и се кипват за 10 мин....
Бърза лютеница с картофиБърза лютеница с картофи
Картофите се обелват и се слагат в подсолена вода да се сварят. През това време се нарязва лукът на ситно и се слага с повече олио да се запържи....
Домашна лютеница с наденицаДомашна лютеница с наденица
Вземаме в средна тава и нарязваме наденицата на кръгчета и слагаме там запържения лук и лютеницата и разбъркваме и слагаме малко олио отгоре....
Мързелива лютеница с чушкиМързелива лютеница с чушки
А мързеливата лютеница къкреше на огъня около 50 минути. Като постоянно я бърках с дървена лъжица....
Домашна лютеница с медДомашна лютеница с мед
След това лютеницата се сипва в буркани, те се затварят добре с капачки и се варят 20 мин....
Лютеница по гръцкиЛютеница по гръцки
Оставете лютеницата да се вари, докато остане само на мазнина....
Лютеница за диабетициЛютеница за диабетици
1
Бъркайте отново и намалете леко колона, за да може лютеницата да се запържва, а не да пръска....
Лютеница от тиквичкиЛютеница от тиквички
3
Преди да разсипете в бурканчета, объркайте лютеницата с тиквички с накълцан магданоз....
Лютеница на бабаЛютеница на баба
1
Морковите, доматите и чушките се мелят сурови в месомелачка. Цялата смес се вари докато се сгъсти. След това се прибавя 200 г сгорещено олио и...
Лютеница с патладжани и капияЛютеница с патладжани и капия
Чушките и сините домати се изпичат, обелват и се смилат. Червените домати се смилат и се изваряват. В тенджера се запържва лукът в олиото до златисто...
Лютеница с пюре от тикваЛютеница с пюре от тиква
Насипете готовата лютеница в буркани, затворете и ги стерилизирайте 30 минути....
Лютеница с лук и чесънЛютеница с лук и чесън
Почистете чушките от семките, залейте ги с малко вода и варете до омекване. Когато поизстинат ги обелете. Счукайте месестата част или ги прекарайте...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: