Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


3

Към всяко гювече прибавяме около 20 мл вода.
Печем ги около 1 час и 20 минути....

Намазваме гювечетата с олио, нареждаме на дъното наденица, отгоре слагаме киселите краставички, после чушка, слагаме по 3 с.л. домати на всяко гювече...

Извадете гювечетата от фурната. Нарежете домата на колелца (по 2 на гювече)....

Във всяко гювече се сипва по малко олио и малко вода.
Гювечетата се затварят със капачетата им и се слагат във фурната....

На дъното на гювечетата сложете по малко олио, картофите, чушките, кубчетата тиквички....

3

Едрите чушки, които с в три цвята - червен, жълт, зелен, се срязват на половина, без да се отстранява основата на дръжката и се изчистват от семената...

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: