Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печено свинско коремче
След това махаме фолиото и запичаме още малко свинското печено.
Наздраве с това уникално печено свинско коремче....
Печено свинско бутче
Полейте месото с тази смес и печете още 30 минути. 10-тина минути преди да е окончателно готов бутът, върху него се нареждат тънки резенчета от последния...
Печено свинско бонфилеСервираме с гарнитура картофи или салата.
Това е най-крехкото месо, маринова се много добре и задължително се пече цяло парче....
2
Гарнитура от просо
Морската сол може да замените с кубче зеленчуков или месен бульон.
Гарнитурата от просо е готова....
Гарнитура от кореноплодни
Получава се чудесна гарнитура за печени меса и риба.
Гарнитурата от кореноплодни е готова....
Гарнитура за пържолиНакрая махнете фолиото и доизпечете гарнитурата за пържоли до леко зачервяване на картофите....
2
Гарнитура от елда
Поднесете като гарнитура към зеленчукови и месни ястия, като полеете с малко соев сос....
Гарнитура от гъби
Загрейте фурната.
Почистете гъбите с помощта на четчица и след това ги забърсвайте с кърпа. Нарежете ги при нужда и ги смесете в купа с останалите...
Гарнитура от грах
Овкусете гарнитурата от грах със сол и черен пипер и поръсете със скълцан магданоз....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
53
42
32
21
10
Дай твоята оценка: