Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле табакаПилето се измива и подсушава. С ножица се разрязва на две откъм гърдите. Посолява се, намазва се със сметана. Поставя се в тиган със сгорещеното масло...
Дяволско пилеСрежете пилето по две на дължина, като направите разреза на гръдната кост. Обърнете го и леко го притиснете към масата.
Смесете зехтина с черния...
1
Пиле Маренго
Загрейте маслото с 2 с.л. от зехтина и запържете парчетата пиле. Извадете и ги оставете настрана. В същата мазнина запържете чесъна и лука....
Богато пилеНарязваме и запържваме пилешкото в олиото на хапки. Изваждаме и в останалата мазнина задушаваме всичките зеленчуци, нарязани на кубчета или ленти....
6
Пиле Ангемах
Накъсаното пиле добавям към соса, после и киселото мляко, разбърквам хубаво до гладкост, подправям със сол на вкус....
Пиле Тика
Нарежете пилешкото на парчета с големина 3.5 см. Накиснете предварително за 1 нощ 30 дървени шишчета в студена вода.
Пасирайте в кухненски робот...
Тосканско пиле
Сложете пилето да се изпържи, докато хване златиста коричка. Извадете го. В тигана прибавете лука и чушките и ги изпържете, докато омекнат. Върнете...
Испанско пиле
Намажете пилешките бутчета със сол и червен пипер. Загрейте зехтина в тиган. Сложете вътре пилешките бутчета с кожата надолу и пържете.
Загрейте...
Пиле чеснатоВеднага след това поставяме свареното пиле без да бъркаме повече, за да не разкъсаме пилешкото месо и изчакваме 3 мин., след което сваляме ястието...
1
Пиле ИлиянаНарежете пилешкото филе на жулиен, овкусете със сол, черен пипер и сложете в тиган, на котлон да се запържва. През това време нарежете гъбите, краставичките...
2
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
51
44
30
21
10
Дай твоята оценка: