Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пролетна Яхния

Пролетна Яхния

Открий всички 33 кулинарни идеи за пролетна яхния в Gotvach.bg.
Яхния с бамяЯхния с бамяОставете яхнията да ври на слаб огън около 30-40 минути. Поръсете я със ситно нарязан магданоз и по желание сервирайте с филийки лимон....
Яхния с кървавицаЯхния с кървавица
Да ви е сладко с тази яхния с кървавица....
Яхния с гулияЯхния с гулия
Оставяме яхнията да ври на слабичко. Яхнията с гулия е готова....
Яхния с нахутЯхния с нахут
2
Нахутът се накисва във вода от предната вечер. Сварява се на следващия ден, докато омекне, след което се отцежда и се оставя настрана. В останалата...
Яхния с гъбиЯхния с гъби
Оставете яхнията с гъби да се вари 3-4 минути, като бъркате непрекъснато, за да не се пресекат яйцата....
Яхния с патладжаниЯхния с патладжани
Обелете патладжаните, нарежете ги на кубчета, посолете и ги оставете да се отцедят от горчивината си. Изплакнете ги и сложете да се изпържат в сгорещено...
Яхния с кюфтетаЯхния с кюфтета
5
Готовата яхния се сгъстява с размито в малко вода брашно и след 30 сек. се отнема от котлона....
Яхния с луканкаЯхния с луканка
Яхнията доваряваме на слаб огън. Подправяме със захарта и я сваляме от печката. Добър апетит!...
Яхния с лападЯхния с лапад
Почистете и накълцайте лапада. Разтопете маслото в тенджера, сложете лапада, след това киселото мляко, водата, яйцата и 3 равни лъжици брашно....
Яхния с кюфтенцаЯхния с кюфтенца
1
Омесете каймата с наситнения лук, магданоз, чубрица и малко сол. Оформете малки овални кюфтенца и ги запържете до полуготовност в загрята мазнина...
Яхния с празЯхния с праз
В кипящо масло пържим ситно скълцания лук. Посолява се със сол, черен и червен пипер. Наръсваме брашно и разреждаме с доматен сос и 2 чаши вода...
Яхния с вариваЯхния с варива
Нахутът се накисва за една вечер. Нахутът се сварява, а през това време лещата се накисва в топла или дори гореща вода. Лукът се нарязва на ситно...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: