Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Яхния с праз](/files/lib/250x250/nopic.webp)
В кипящо масло пържим ситно скълцания лук. Посолява се със сол, черен и червен пипер.
Наръсваме брашно и разреждаме с доматен сос и 2 чаши вода...
![Яхния с варива](/files/lib/250x250/bobena-mandja-oriz.webp)
Нахутът се накисва за една вечер. Нахутът се сварява, а през това време лещата се накисва в топла или дори гореща вода.
Лукът се нарязва на ситно...
![Яхния с маслини](/files/lib/250x250/maslini-postna-qhniq.webp)
Лукът се нарязва на ситно и се запържва в сгорещеното олио. Наръсва се с брашното и като се поизпържи се добавя червеният пипер.
Прибавя се разреденото...
![Яхния с нахут](/files/lib/250x250/nahut-mandja.webp)
2
![Яхния с гъби](/files/lib/250x250/dish10.webp)
Оставете яхнията с гъби да се вари 3-4 минути, като бъркате непрекъснато, за да не се пресекат яйцата....
![Яхния с луканка](/files/lib/250x250/kebap.webp)
Яхнията доваряваме на слаб огън. Подправяме със
захарта и я сваляме от печката.
Добър апетит!...
![Яхния с кюфтета](/files/lib/250x250/qhniqkufteta2.webp)
5
![Яхния с лапад](/files/lib/250x250/supa_bulionche.webp)
Почистете и накълцайте лапада. Разтопете маслото в тенджера, сложете лапада, след това киселото мляко, водата, яйцата и 3 равни лъжици брашно....
![Яхния с кюфтенца](/files/lib/250x250/mandja37.webp)
1
![Яхния с чушки](/files/lib/250x250/tomato-pepper-dish.webp)
Задушете ситно нарязаните лук и моркови в мазнина, докато поомекнат. След това добавете скълцания чесън и ги разбъркайте с червения пипер.
Прибавете...
![Яхния с бамя](/files/lib/250x250/okra.webp)
Оставете яхнията да ври на слаб огън около 30-40 минути.
Поръсете я със ситно нарязан магданоз и по желание сервирайте с филийки лимон....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: