Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Загрейте олиото в тиган и сложете да се запържат за няколко минути от двете страни свинските котлети, които предварително сте оваляли леко в брашно...

Взимаме свинските котлети, поставяме ги в найлоново пликче и леко ги начукваме с дървено чукче....

Изпържете ситно счукания чесън в олиото до пожълтяване, прибавете начуканите котлети и пържете от двете страни до порозовяване....

Готовите котлети се изваждат в чиния, към соса се прибавя нарязаната краставичка и горчицата и се заливат....

Последните 10 минути махнете капака на съда, за да се запече добре гювечът.
Добър апетит!...

Рецептата е перфектна и за по-дебели свински котлети. Аз ползвам котлет с кост без всякакъв физически интервенции върху него....

Бъркате, докато се сгъсти и поднасяте свински котлети с гъбен сос.
Източник: Вкусни рецепти с Валерия...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 8
53
41
31
23
10
Дай твоята оценка: