Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Сложете тънки парченца масло и чесън в пазвите между листата като в джобчета.
Налейте в тенджера малко вода така, че да покрива дъното....

3

Маслото се загрява в керамичен тиган, добавя се ситно нарязания чесън.
След като чесънът стане златист, се добавят скаридите....

Подредете в две плата, поръсете с пресния чесън и поднесете джинджифиловите скариди.
Вкусотия!...

Най-сложното в тази рецепта е подготовката на самите скариди, които трябва да са пресни (тоест да не са розови, които са вече бланширани)....

1

Нарежете чесъна на тънки филийки и запържете за кратко, колкото да пусне аромат.
Сложете скаридите, малко сол и разбъркайте....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 10
51
45
32
22
10
Дай твоята оценка: