Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Шоколада нарязваме на малки парченца. На дъното на тавичка разстиламе бутер тестото.
Поръсваме със смлените бадеми....

Накрая добавете шоколада, нарязан на малки парченца. Изсипете тестото в тавичка, покрита с хартия за печене....

Разтопяваме на водна баня шоколада, прибавяме сметаната, маслото и захар на вкус....

Върху всички парчета кроасани се разпределя течният черен шоколад. След това оставяме тавичката настрана....

По желание може да поръсите сладкиш с ядки. Френският кестенов сладкиш с шоколад поднесете с разбита сметана....

През това време направете шоколадовия ганаш, като разтопите на водна баня 100 мл сметана и 100 г черен шоколад....

Залейте шоколадовия сладкиш с тази глазура.
Сладкишът с моркови и шоколад е готов....

Печете ретро сладкиша на 180 °C 40 минути.
Намажете с крем и поръсете с шамфъстък.
Нека ви е вкусно с този сладкиш с шоколад и шамфъстъци....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: