Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Начупваме два шоколада от 80 г на блокчета в съд и го разтапяме на водна баня....

Шоколада нарязваме на малки парченца. На дъното на тавичка разстиламе бутер тестото.
Поръсваме със смлените бадеми....

Накрая добавете шоколада, нарязан на малки парченца. Изсипете тестото в тавичка, покрита с хартия за печене....

Разтопяваме на водна баня шоколада, прибавяме сметаната, маслото и захар на вкус....

Гъстотата на тестото няма да позволи на шоколада да потъне и той ще остане на повърхността на сладкиша....

Върху всички парчета кроасани се разпределя течният черен шоколад. След това оставяме тавичката настрана....

Във вече изпечения сладкиш се оформят дупки. Дупчиците правим, като натискаме дръжката на тънка дървена бъркалка равномерно по повърхността....

Извадете готовия сладкиш от фурната, намажете го с медена вода в съотношение 1:1 мед и вода и поръсете с шоколадови пръчици....

Препоръчваме да опитате нашия кекс с майонеза, това разкошно брауни с майонеза или другите сладкиши с майонеза....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: