Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Солени и Сладки Кифлички

Солени и Сладки Кифлички

Открий всички 99 избрани предложения за солени и сладки кифлички в Gotvach.bg.
Кифли Сладки временаКифли Сладки временаСлед като сме навили кифлите ги подреждаме в тавата. Самите краища ги готовите кифли ги подвиваме навътре. Нареждаме кифличките на разстояние....
Сръбски сладки кифличкиСръбски сладки кифлички
Намажете изпечените сръбски сладки кифлички с лъжица от останалото масло и ще омекнат още повече. Сръбски сладки кифлички!...
Многолистни Сладки КифличкиМноголистни Сладки Кифлички
В широкия край сложете половин чаена лъжичка сладко, локум или друга сладка плънка по ваш вкус....
Солени картофени кифличкиСолени картофени кифлички
Солените картофени кифлички са готови....
Малки солени кифличкиМалки солени кифлички
Получават се 32 малки солени кифли. Нареждам кифличките в тава покрита с хартия за печене на разстояние една от друга....
Млечни солени кифличкиМлечни солени кифлички
Млечните солени кифлички се намазват с жълтък и се поръсват със сусам, пекат се на 180 градуса до златист цвят....
Солени кифлички ПухкавелкиСолени кифлички Пухкавелки
1
Изпечете кифличките със сирене на 200 градуса до златист загар....
Бързи солени кифличкиБързи солени кифлички
Вашите бързи и лесни солени кифлички са готови....
Пухкави солени кифличкиПухкави солени кифлички
2
Пухкавите солени кифлички са страхотна неделна закуска!...
Солени маслени кифличкиСолени маслени кифлички
Всеки мажем с разбити яйце и прясно мляко, слагаме сирене и навиваме на кифлички. Подреждаме в тавичка върху хартия за печене....
Солени кифлички розиСолени кифлички рози
1
Освен горепосочените продукти ще са ви необходими и хартия за печене, олио за подмазване, 1 жълтък разбит с капки вода и капки олио за намазване,...
Експресни солени кифличкиЕкспресни солени кифлички
Запържете гъбите с нарязания на дребно колбас, свалете от котлона и добавете царевицата, настъргания кашкавал и чубрицата. Тестото се разделя...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: